Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under april 2011

Av Madeleine - 15 april 2011 18:55

Åh jag vill ha!!!!!


 

Fortfarande denna underbara cykel



 

Denna superfina bikini från Nelly



 

Crminal minds säsong 5

  

 Mest av allt en sommarjobb här, precis som förra sommaren!  


Av Madeleine - 15 april 2011 15:13

Yes, har inte skrivit på ett tag nu (Rasmus) :( men jag tänkte att idag var de dags! De är ju fredag o allt och det betyder att:


1. Jag har 2 veckors påsklov framförmig och det känns grymt bra! =D behövs, dock behöver jag jobba ikapp lite uppgifter också men de ska väl hinnas med :). Förövrigt kommer syrran och brushan på söndag =D ska bli skit skoj och ha dom här i 3 nätter :)


2. Den andra saken denna freadg har inneburit är att jag antagligen gjort de viktigaste valet i mitt liv (eller tja, ganska viktigt) eftersom ansökningen till högskolan stänger idag så ligger mitt första val på linjen "Automation & Mekatronik" just nu. 

 

Jag har velat ganska mycket fram och tillbaks över vad jag skulle välja, men tillslut efter många studiebesök, samtal med studievägledare och efterforskningar på nätet känns det faktiskt som att just denna linjen passar mig bäst :D. Den är också väldigt bred vilket är bra för man kan spetsa sig inom mycket sen.


Och så måste jag lägga ut bilder från min o maddes picknick igår :D as najs :D 

     

Av Madeleine - 14 april 2011 14:15

Både jag och rasmus har haft fullt upp den senaste tiden så bloggen har fått lida lite. Men imorgon gör jag min femta och nästa sista tenta för terminen så nu ska det nog förhoppningsvis lugna ner sig lite :) 


Jag var hemma en långhelg nu förra helgen vilket var helt underbart! Sedan blir det ännu en långhelg äver påsk! Mys, vår SKA spenderas i skåne haha :) Rasmus och jag är vårkära och glada och kramas mest! Gud vad humöret går upp bara för att det är lite sol ute :D


NU i helgen har jag något så ovanligt som en ledig helg utan ngt att plugga på, så det ska bli skönt! Dessutom får vi finbesök på söndag av rasmus syskon, skoj :) Idag fick vi dessutom ommålat på ngr väggar här i lägenheten! så nu är såå fint! :)


/ Madeleine 

Snart 1 år sedan, jag vill tillbaka!  Drömde förresten inatt att jag och pappa tog en restresa till Egypten och solade och badade! inte helt fel ;)

Av Madeleine - 5 april 2011 06:58

klockan är 07.00 och det är alldeles för tidigt att gå upp. menmen slutar redan 12 så får väl gå hem och sova en stund på soffan sen, jag är ganska bra på att lyckas somna i soffan ;) igår bokade jag biljetter hem! så imorgon klockan 2 åker tåget! ska bli mys, mamma och jag har planerat en liten roadtrip dessutom :D


rasmus ligger och sover, han skulle sitta uppe en "liten stund" och spela lite igårkväll. jag har inget minne av att han kom och la sig (jag brukar sova hårt) och nu precis innan jag gick upp frågade jag när han kom och la sig: halv 2 fick jag som svar haha ;) min lilla datanörd!


idag är det föreläsning om bålen, dess muskler och deras funktion. 

  en söt bild som inte har något med inlägget i övrigt att göra ;)

Åh justdet! jag klarade min tredje tenta väldigt bra :D är sååå nöjd för nu kan jag ha påsklov och inte behöver plugga till omtenta! Braaaa jobbat Madde ;)

Av Madeleine - 4 april 2011 09:22

Efter att inte har varit hemma på över 1,5 månad var det underbart att vara hemma i helgen. och bara för att så åker vi hem även nu denna helgen! jag åker redan på onsdag och rasmus kommer på fredag :)


Hade en riktigt fin helg men mys i tollarp på fredagskvällen, sova hos mig, rasmus gjorde högskoleprovet hela lördagen och jag umgicks med mina föräldrar, sedan 20års hos Nina på kvällen vilket var asroligt! hemma sent på natten, sova och sedan åka hem med Hasse på söndagen. 


Nu är det måndag, för mig startar en ny kurs idag som vi tentar av nästa fredag! Rasmus fortsätter med matte och fysik som han läser nu. Vi har haft en riktigt mysig morgon här idag och snart blir det att åka till skolan.


Har tyvärr inte några bilder från helgen så får vänta tills andra laddar upp lite bilder från festen :)

Av Madeleine - 4 april 2011 09:19

  

 
Ovido - Quiz & Flashcards