Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg den 9 juni 2012

Av Madeleine - 9 juni 2012 23:05

Yaaay, nu är vi äntligen i Skåne igen och sommarlovet har verkligen dragit igång! Idag har jag varit i stan med Madde och Christel, det blev inget direkt handlat för min del, mer än en liten studentpresent till syrran.


Efter det drog jag hema till mamma i Tollarp för att hänga och umgås lite medans Madde är ute och gör stan ikväll med sina tjejkompisar.


Tog även och invigde Hommentorpsrundan här i Ö.Vram för första gången detta året, kändes riktigt gött! Klarade dess 4,8 km på 23,18min. Vilket jag är helt ok nöjd med, det var ungefär den tiden jag hade för något år sedan, men jag vet också att jag har klarat den rundan på 20min, så dom 3 minuterna ska nog allt försvinna innan jag åker hem till Göteborg igen i Augusti :)


Annars då?! Imorgon ska syrran på bal, så vi är ett helt gäng från släkten som ska dit och kolla på henne. Jag tar med Maddes finkamera så vi kan ta lika fina bilder på Ida och Max som vi har på mig och Madde :)


Vi får la se hur mycket liv det är i bloggen i Sommar, Madde snackade om att "säga hejdå" under sommaren men jag vettitusan, jag uppdaterar kanske någon gång ändå :D


 

Filip jag och mamma från när vi var och kolla in sommarlägret förra sommaren!

Ovido - Quiz & Flashcards