Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg den 19 juni 2012

Av Madeleine - 19 juni 2012 17:04

Sommaren har börjat flyta på nu, madde jobbar på sjukhuset och jag på bruket. Fick ju en lite annan arbetsplats idag, AM1 istället för AM6. Kändes väl sådär från början, blir mycket mer att göra och nytt folk att lära känna (ärlig talat så såg dom lite skumma ut innan, hehe) men över min förväntan så har det varit helt okej! Visst, det är ju trippelt med pallar jag måste stapla ute på lagret, men annars är det typ den enda arbetsuppgiften. Så trots att det blir mer tid i trucken så är det skönt att slippa tänka på så himla många olika saker som det var på 6an. 


Idag satte jag mig fan på att klara av att springa en mil, och det gjorde jag också. Fifan vad jobbigt det var, fast ändå inte så blodigt som jag trodde det skulle bli. Jag tog det iofs i en ganska lugn takt (5,4min/km), men det är jag ganska nöjd med med tanka på att jag för ca 7 rundor sedan höll över 6min/km på halvmilen.


Har även kollat igenom det så hemskt omtalade serien Game of Thornes, och jag måste ju säga att den slog alla mina redan höga förväntningar!! Riktigt bra är den! Tyvärr så ska jag kolla på säsongsavslutningen för säsong 2 ikväll, sen måste jag vänta till i vår då dom släpper uppföljningen.

 

Stark av Winterfell :)

Ovido - Quiz & Flashcards