Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under oktober 2011

Av Madeleine - 12 oktober 2011 18:33

Nu jäklar i ska det bowlas, dagens mål är att slå Rasmus hehe.


vad tror ni, vem vinner? ;)




   

Av Madeleine - 12 oktober 2011 11:43

Åh solen skiner idag och jag är ledig! underbart!


till helgen kommer både Filip och mina föräldrar på besök! Kan det bli bättre? en riktigt kanonhelg på g! 


en fin bild på fina älskade kusinbarn.. jag saknar er!

 

Av Madeleine - 11 oktober 2011 22:01

Idag kändes matten ungefär såhär....Det gick verkligen skit idag, jag satt och filade på duggan som vi lämnar in elektroniskt varje vecka och jag kunde verkligen inte lösa ETT ENDA TAL av de återstående 7. Spelade ingen roll hur jag bar mig åt, det blev ändå fel...


Jag fick nog och gick med arga steg ner mot gymet för att reagera av mig! Och jodå, efteråt kändes det såhär istället!

(visst är hon söt?;))  


Nåväl, nu har jag skrivit av lite anteckningar och pluggat inför ett litet prov vi har imorgon, så det ska nog ordna sig. 


Imorgon är det bowling! Yay! Jag o Madde ska hänga med lite spontant med andra studenter från kviberg! Ska bli roligt o lära känna lite nytt folk :)

Av Madeleine - 9 oktober 2011 21:48

Idag har det inte hänt särskillt mycket, vi fick gå upp "tidigt" för att tvätta klockan 10, och samtidigt som det tvättades pluggade jag en del. På eftermiddagen blev det träning av ben och nedre ryggen, kändes fint.


Ikväll lagade vi fisk med potatis, faktiskt skitgott. Fast vet inte vad fisken heter, hehe. Och Madde var duktigt och bakade frukost bullar till sig själv.


Skola imorrn, börjar inte förrän kl 13.15, men får nog gå upp och plugga lite. Sen under lektionen ska vi ha genomgång av verkstaden på chalmers, massa stora maskiner svets o.s.v Ska bli riktigt kul :D


Vi var ju på bio också igår, med Maddes kompis Ida och hans kille. Mycket roligt och filmen var faktiskt ganska bra, The three musketeers!

Av Madeleine - 8 oktober 2011 16:23

Under sommaren blev det inte särskillt mycket träning alls, var inte lätt med dom konstiga arbetstiderna som truckförare :O så konsekvensen 20kg mindre i bänkpress, men nu efter någon veckas träningspass så är jag uppe i det jag slutade med innan sommaren! =D 


Och en annan sak jag inte sagt är att jag ska till Val Thorens i Frankrike och åka sidor vecka 2!!!! Whooo :D Har alltid velat åka på skidsemester men har aldrig funnits några på "tillfälle", men så jävlar! Kan ju dock inte åka särskillt bra (än) men de löser väl sig :). Madde kunde tyvärr inte åka med :'(  

 

Ser riktigt najs ut, Europas högsta skidanläggning :)


Och nu har även lite nya leksaker anlänt =D

Nya datan! =D Dock måste jag vänta med att montera den tills nästa helg då Filip kommer upp och hjälper till. 

Av Madeleine - 7 oktober 2011 07:12

Idag är det typ full storm ute, men jag ska trotsa vädret och ta mig till skolan för en heldag med först plugg och sedan föreläsning. Sedan ikväll ska Rasmus iväg, så jag tänkte att jag skulle stanna inne under en filt, kollla minst 2 filmer och somna gott och bli väckt mitt i natten av en fin sambo som kommer hem och vill värma sig under täcket. en helt okej fredag minst sagt!


haha förresten rasmus har bara ett svalt sommartäcke, och jag ett varmare så om det blir kallt i sovrummet så hör man rasmus "jag fryser" och sedan så kryper han ner under mitt och lägger sig tätt intill för att värma sig. hur mysigt som helst! dock har en viss underbar mamma lovat skaffat nya täcken så vi inte ska frysa i vinter haha, du är bäst mamma!


nä nu har jag ätit upp min havregrynsgröt och druckit upp mitt julte så nu ska jag försöka göra min klar och sedan ut i stormen! lyllos er som får mysa vidare i sängen! 


Av Madeleine - 6 oktober 2011 20:39

 



Mamma, vilket är snyggast?   

Av Madeleine - 6 oktober 2011 20:34

Helgen i Lund var helt underbar! Massa mys, fest, god mat och så himla underbart att träffa vänner som man älskar! tyvärr inte så många bilder, men ni får helt enkelt tro på mig när jag säger att vi hade riktigt roligt! Tack Andrea och Isabella! och nina som slöt upp en kväll!       


Ovido - Quiz & Flashcards