Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under maj 2011

Av Madeleine - 7 maj 2011 21:34

Ja nu är det verkligen dags att jag skriver något igen, de har hänt mycket sen jag skrev sist och bäst är de kanske om man slänger upp lite bilder o snackar därefter :D


   Morfar


   Mormor


Vi var ju hemma över påsk, och vi hann med en himla massa den helgen faktiskt, eftersom vi var hemma 4 nätter (eller var de 5 kanske) så hann vi åka runt o hälsa på alla, väldigt skönt o kunna göra det utan att stressa, så alla fick varsett besök mer eller mindre :) Så jag och Madde hade en toppen eftermiddag i Åhus i deras husvagn.


Vi var även i Tyskland med Pappa och Martina så nu har vi fyllt på spritlagret inför sommaren och nästa hemmafest blir de jag som bjuder på hotshot =D http://lmgtfy.com/?q=Hot+shot 


   En beställning från gymvaruhuset damp ner höromdagen och nu har jag o Madde satt upp ett "mål" vi ska äta sunt utan onyttigheter och träna hårt mellan den 10maj till 10 juni :D ska bli skoj o testa se hur de går utan allt godis (a).    Jag var på Sveriges största organiserade fest i helgen (inte för o skryta med) den var fet :D   Men nu blir det mycket plugg inför tentan på fredag i fysik samt en matte tenta om 2 veckor. Och dessa måste jag verkligen klara! Annars blir det inte bra, så bara att plugga på!


   Idag var vi på Frölunda torg, en heldag med shopping och restaurang mys =D Det blev en piké och en vårjacka och lite annat smått :)

   Förövrigt har vi det väldigt mysigt här uppe =)   Det blev picknick i solnedgången :)     Och de var allt för idag (och två veckor bakåt, hehe)

Av Madeleine - 7 maj 2011 18:27

Har ju glömt att berätta att jag nu har fått tillbaka alla tentor vi har gjort hitintills och alla fem tentor är GODKÄNDA! :D bara en kvar att göra den 10:e juni!


världens lycka, kanske blir en lite sjukgymnast av mig tillslut :D 


En tenta utlånad till en kompis, annars bildbevis på 4 godkända tentor hihi :)  

Av Madeleine - 6 maj 2011 19:37


bästa vänner sedan vi var 1 år gamla. mycket har hänt sedan dess men vi är fortfarande lika tajta. just denna bilden är tagen en sommardag för två år sedan och symboliserar hela vår vänskap. Vi kan lita fult på varandra och vet att den andra alltid kommer att ta emot en och finnas där. om jag skulle vinna, får min bästa kompis telefonen som tack för att hon alltid är där! 


jag är med och tävlar om att vinna en ny Sony Experia arc! http://vinnarc.feber.se 

Av Madeleine - 3 maj 2011 06:33

Idag är jag och Rasmus uppe extremt tidigt, jag börjar redan halv 8 och rasmus ska till skolan och plugga. Trötta!


 

Sambo på promenad!



Av Madeleine - 2 maj 2011 19:32

Idag har jag varit på fältstudier på Frölunda specialistsjukhus på deras sjukgymnastavdelning! riktigt roligt var det! :D ska det imorgon med, men då ska vi mer vara på deras vårdavdelning för opererade personer! ska med bli roligt.


När jag kom hem lagade jag typ världens godaste köttfärsås och spaghetti! blev så jäkla god idag av någon anledning haha :) nu har jag kollat en film och rasmus sitter vid sin data. ikväll bestämmer Rasmus film, så det blir Battlefield Los Angeles tror jag! 


har förrsten fått ngt skit med mina fingrar, så topparna flagnar och det gör skitont att bara använda fingrarna (att skriva detta inlägg var alltså inte helt lätt). Får väl åka och kolla upp det där, ska bara orka. 


Några pussar har vi också hunnit med ikväll hihi.     

Ovido - Quiz & Flashcards