Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Madeleine - 13 maj 2011 07:55

Ibland känns det helt sjukt att man har flyttat hemifrån. flyttat 30 mil från alla man älskar och umgås med. det tar ett tag innan man vänjer sig men fasen vad roligt det är att stå på sina egna ben och kämpa för det man vill ha. vi har ett underbart liv i Göteborg tillsammans med många fina vänner.


jag älskar att studera på universitet. jag älskar att lära känna ny människor och en ny stad. jag älskar att åka hem ibland på helgerna för att umgås intensivt med alla fina nere i Skåne. jag älskar friheten det innebär att bo själv. framförallt älskar jag att bo med Rasmus och stunder då man inser att vi två är familj tillsammans. rasmus fyllde i en blankett häromdagen till sommarjobbet och så skulle han fylla i "närmast anhörig", efter ett tag funderandes kom vi fram till ja, det borde ju vara jag!  

Nu är det en månad kvar till sommaren, och en praktisk och en skriftlig tenta som ska göras innan det är loov! Då blir det lite över 2 månader i ett fint och förhoppningsvis soligt Skåne! Love it! Jag saknar er där nere det ska ni veta! 












Ovido - Quiz & Flashcards