Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg den 12 juni 2013

Av Madeleine - 12 juni 2013 15:44

Idag har vi varit på en gungig men alldeles underbar snorkelutflykt. Vi stannade på tre ställen och jag badade på ett haha. Rasmus var som vanligt i på alla ställen och snorklade och filmade massor. Jag åkte på utflykt med en kamera men inget minneskort. Jag var inte glad när jag upptäckte det kan jag säga. Jaja rasmus har filmat massor iaf och jag tog några kort med hans videokamera också. Med på turen var ett trevligt britiskt par som tipsade om några platser på ön att besöka. Resterade medresenärer på utflykten var ryssar och de var som ryssar alltid är; högljudda, öldrickandes och fulla innan lunch haha. Men väldigt trevliga även de.


  

Vatten på linsen, men en bild från finaste Anthony Quinn bay 

Av Madeleine - 12 juni 2013 07:27

Rhodos stad var jättefin men jag hann tyvärr inte ta några bilder innan solen gick ner och affärerna stängde redan vid 9. Vi hann gå en liten runda och jag köpte ett par jeansshorts och rasmus en tshirt och ett snorkelset. Vi ska in till Rhodos minst en gång till så då ska jag försöka ta några bilder. Gick hur smidigt som helst att åka buss in och tillbaka. 


Igår latade vi oss vid poolen hela dagen och Rasmus var ute och snorklade lite. På kvällen gick vi en runda runt viken där vårt och några andra hotell ligger. Vi hade pratat om att idag ta en snorkeltur och när vi insåg att just den turen vi kolalt på avgick från vår strand bara 100 meter bort så var det givet. Så idag 10.30 åker vi på snorkeltur! Ska bli så kul att komma ut på havet och se andra stränder och grottor dessutom. Hoppas bara inte det blåser för mycket haha.


Här kommer lite bilder från gårdagens promenad.

         


Ovido - Quiz & Flashcards