Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under januari 2014

Av Madeleine - 10 januari 2014 15:52

I brist på sjukgymnattjänster, har jag ni iallafall rott ett extrajobb i hamn! Jag var på intervju på Göteborg centrums bemanning och skrev på papper för att jobba som stödassistent på boende för funktionshindrade (som timanställd). Kul att få jobba med människor och jag behöver något att göra efter examen för att inte sitta hemma och vara bitter haha. Men allt löser sig ju, snart är det nog en sjukgymnasttjänst jag skriver på papper för.


Men så här glad blir man när ens chef är jättepositiv och glad för att jag ska börja hos dem!

   

Ikväll ska vi hänga lite, vi kvibergare. Jag ska fira detta med lite drinkar, det gäller att fokusera på det positiva och inte det negativa. 

Av Madeleine - 10 januari 2014 15:48

 You could be my luck
Even if the sky is falling down
I know that we'll be safe and sound

Av Madeleine - 7 januari 2014 19:35

  

Nu när vi skulle plocka ner julpyntet, bestämde vi oss även för att köpa nya gardiner och pigga upp lägenheten lite. Blev ett par frägglada panelgardiner från hemtex och så hämtade vi ner lampor från vinden och poff - så hade vi en ny lägenhet (typ). Ikväll har jag vilat lite på soffan medan Rasmus lagade ungsstekt falukorv med potatismos som fick betyget "lika gott som mammas" och då är det gott kan jag lova. Jag känner mig mer förkyld idag än för några dagar sedan och ska nog ta det lugnt resten av kvällen.


Skolan började för övrigt idag och de smaskade på med en 9-4 dag. Jag har mentalt tagit examen för länge sedan och nu är det nära. Nästa fredag... Som jag längtar. 

Av Madeleine - 7 januari 2014 19:33

     


Gina Tricot har fått in en ny kollektion med träningskläder som är så snygga! Åh ge mig dessa 4 plagg och jag kommer springa till gymmet titt som tätt haha.   

Av Madeleine - 5 januari 2014 12:02

Idag inledde vi denna soliga söndag med en promenad. Det känns som vår här uppe idag, konstigt känsla för att vara i början av januari. Jag tycker inte alls att det behöver komma någon vinter nu. Mer sol och grönt utomhus till folket! Idag ska vi ta en söndagstur till Allum för att handla lite. Ikväll ska jag baka bars och försöka tagga igång kroppen för skolstarten på tisdag. 




 

Av Madeleine - 4 januari 2014 13:55

Pigg och glad idag, skönt att vilan igår gjorde susen. Idag har vi myst länge i sängen innan vi slet oss ur sängen, duschade och startade igång dagen. Rasmus har pluggat och jag har läst lite och diskat. Nu ska vi nog gå bort en sväng till Albin och vara lite sociala. Ikväll röstar jag på filmkväll, får se om de andra håller med mig.


  Det var ett fantastiskt 12-slag på nyårsafton. Pussar hit och dit, skumpa och glada människor. Plus att jag fick pratat med mamma - lovely. 

Av Madeleine - 3 januari 2014 14:41

Efter att ha varit frisk i princip hela 2013, inleder jag nu år 2014 med en förkylning. Halsont och allmänt seg gör att jag spenderar dagen i sängen. Skönt att vi är lediga fram till tisdag, förhoppningsvis hinner jag bli frisk på den tiden. Rasmus har precis lagat och serverat mig köttfärssås och speghetti till lunch och nu ska jag krypa ner i sängen igen och kolla en film. 


Trevlig hela fina ni!   

Av Madeleine - 2 januari 2014 18:36

Igår hade vi likt resten av Sverige en riktigt bakisdag. Vi sov, kollade film och åt pizza. Väntetiden på pizzan var hela 1 timme och 20 minuter haha, men väl värt väntan. Idag har jag sökt lite jobb, Rasmus har pluggat lite och sen tog vi oss ner till gymmet en sväng. Nu ska Rasmus till Fhilip och jag väntar besök av Alice. Myspys-torsdagkväll.


Fick ingen mops i pizzakartongen igår men väl en vesuvio haha!


 

Ovido - Quiz & Flashcards