Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under juli 2013

Av Madeleine - 12 juli 2013 12:43

Jag börjar bli nervös. Idag ska jag för första gången i mitt liv springa ett lopp. Jag som alltid sagt att jag hatar att spring. Men det ska bli kul idag. Kanske är det början på något, vem vet? ;) Mitt mål är att komma i mål på under 27 minuter, men är nöjd bara jag kommer i mål haha.


Håll tummarna för oss idag, i värmen. 


 
 

Av Madeleine - 12 juli 2013 08:22

Igår var jag och far min på utflykt! Först körde vi till Valjveviken, där jag ska praktisera fem veckor i höst. Det var så fint och låg väldigt vackert vid havet. Nu längtar jag ännu mer till 27 augusti! Sen körde vi vidare till Sölvesborg och besökte först pappas arbetsplats (journalist på blekinge läns tidning) och sedan gick vi en härlig promenad i Sölvesborg. Vi gick blandannat på Europas längsta gång- och cykelbro. Det ni! Sedan körde vi till Valje rökeri och köpte varmrökt lax som vi ska mumsa på någon dag. 


En väldigt bra utflyktsdag! De två första bilderna är från Valjviken och resten är från Sölvesborg.


             

Av Madeleine - 10 juli 2013 11:20

Det händer ibland att man stöter på kändisar. Jag går i princip aldrig fram och ber om kort, men denna gång tvingade både min pappa och mina kompisar mig. Jag är väldigt glad för att vi gjorde det till slut, blev roliga bilder! Tyvärr glömdes blixt på bilden med alla oss tjejer men de andra två blev bättre, därför är den bilden lite suddig. 


   

Och ja, min pappa är lite mycket av en linslus som jag är. Vi älskar att posa framför kameran, lika mycket som vi även älskar att stå bakom den och ta kortet.  

Av Madeleine - 10 juli 2013 11:13

   
      Jag, Rasmus, Nina, Fanny, Andrea, Jesper, Hanna och Louise tog oss in till stan igårkväll och lyssnade på De vet du. Bra drag, men mycket ungt folk och till slut ställde vi oss på behörigt avstånd för att slippa trängas haha. Sedan åkte tant hem och la sig bredvid sin gubbe. Har nog aldrig känt mig så "gammal" som jag känner mig denna sommar. Men som sagt, det är nog inte folket som har blivit yngre, det är vi som har blivit äldre. 



Av Madeleine - 9 juli 2013 13:42

     

Av Madeleine - 8 juli 2013 18:11

Åhus är vackert.

 Idag har varit en lat dag på stranden med Andrea, pappa och Mats. Ikväll blir det bånken och uppträdande av Patrik Isaksson. 



Av Madeleine - 8 juli 2013 18:07

     

Av Madeleine - 8 juli 2013 08:21

Oj, det händer så mycket hela tiden att jag inte hinner uppdatera här. Nu ska vi se vad som har hänt sen sist.


I fredagskväll var jag, mamma, pappa, Andrea och pappas kompis Mats ute på stan. Först tog vi en fördrink hos Mats som har skaffat världens finaste tre mitt i centrala Kristianstad. Sedan gick vi ner på stan och lyssnade på Daniel Lemma som jag hade önskat att vi skulle se. En väldigt mysig och intim spelning, trots att man bara kände igen en låt (If i used to love you). Sen gick jag och Andrea runt lite på stan och träffade på massa känt folk. Mycket trevlig kväll.

  

I lördags vaknade vi till strålande sol och jag spenderade några timmar i solen innan det var dags för att förbereda sig för dop. Finklädda och glada begav vi oss till tollarp och såg Alicia Änga bli döpt. Sedan dopkaffe hemma hos dem. Vid halv 6 kom Andrea och hämtade mig och så åkte vi hem till henne och åt, samt gjorde vid oss inför kvällen. Vi blev 7 personer hemma hos Andrea som förfestade innan vi åkte in till stan. Tyvärr var det nästintill folktomt inne på klubben vi var på, så vi stack hem ganska tidigt. Tråkigt, när man själv är pepp.

  

Och igår var det lika strålande sol, så hela familjen (jag, mamma, pappa och Rasmus) satt ute och solade till typ klockan 2 och då ställde jag mig och bakade muffins till det stundande kalaset för Linus (rasmus lillebror som fyller 15 idag). Klockan 4 var vi på plats i lilla Ugerup och klockan 5 kom gästerna. Vi åt god mat och lekte med hundrarna. Klockan 10 var vi hemma i Hammarslund igen och jag somnade strax därefter, helt slut.


Idag är det måndag och jag är ledig hela veckan! Strålande sol idag igen och vi ska till stranden! :D

Ovido - Quiz & Flashcards