Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under juni 2013

Av Madeleine - 6 juni 2013 15:28

Vilken fim kväll jag hade med mina klassisar igår. Vi solade, grillade, åt, drack bål, spelade ölspel och gick en liten runda på stan men det var alldeles för många studenter ute så vi åkte hem ganska fort igen.


Tog inga bilder med kameran igår, så jag har fått några bilder som Elin tog.


       


Av Madeleine - 4 juni 2013 20:30

Vilken dag.


Tentan gick förhoppningsvis bra och jag hoppas jag ligger över godkäntgränsen. Efter tentan gick jag och Alice ner till linnégatan och tog en latte på en solig uteservering. Sedan var det tillbaka till skolan för lunch och hela eftermiddag har vi suttit och lyssnat på termin sexornas redovisning av deras c-uppsatser. Ikväll har vi packat, städat, lagat mat, handlat och dukat inför morgondagens festligheter. Har känt mig väldigt stressad under dagen men nu börjar det lugna sig. Imorgon ska jag med gott samvete dricka mojito och sangria med mina favoriter. Kanske blir det lite dans på kvällen dessutom, vem vet. 


 

Av Madeleine - 4 juni 2013 06:34

Sista tentan på sjukgymnastutbildningen idag. Sjuk känsla. Håll tummarna idag!


Hittade en lycka till-lapp på köksbordet när jag gick upp imorse. Välbehövligt! <3
  

Av Madeleine - 3 juni 2013 20:50

Det blev en runda på stan. Och en riktigt smarrig mjukglass slank ner dessutom! Var på jakt efter en bikini, men hittade tyvärr ingen. Får hoppas att jag hittar någon nere på Rhodos istället. Jag hittade dock en jättesöt strandklänning och Rasmus hittade två par fina badbyxor, ett par gula och ett par oranga.


    

 

Av Madeleine - 3 juni 2013 10:54

Nu är det bestämt. I höst ska jag göra praktik på Valjevikens rehabilitering!


Vilket ligger strax utanför Sölvesborg, cirka tre mil från Kristianstad. Jag ska vara där från vecka 35 till vecka 39, totalt fem veckor. Ska bli hur kul som helst. Platsen är en neurologisk placering, vilket jag ville ha i termin sex då jag har inte har haft det under någon tidigare praktik. Bland annat så ska jag få vara med på en MS - fortsättningskurs och en strokeskola.


Här är hemsidan om ni är intresserade! http://valjeviken.se/
Klicka er sedan vidare till rehabiltiering.


Tack pappa för all hjälp!

 

Av Madeleine - 3 juni 2013 08:18

Ännu en dag då man vaknar till strålande sol och fågelkvitter.


Jag ska nu starta dagen med det sista tentaplugget inför morgondagens tenta och sen blir det antingen lite solning eller en runda på stan. Får se vad sambon min tycker.


Veckan som kommer är rolig men intensiv. Imorgon blir det tenta och så ska vi gå och titta på när sexorna redovisar sina c-uppsatser. På onsdag blir det heldag med mina klasskompisar och fest. På torsdag ska vi ha lite avslutningsfirande här i kviberg (kommer kännas tomt utan alla underbara kvibergare i sommar) och på fredag ska vi ha seminarie i skolan på förmiddagen och sedan på eftermiddag kör vi hem till Skåne för sommaren. På lördag ska vi på examensfest hos Malin och på söndag åker vi till Rhodos.


Jösses, tur man har en kalender haha.


 

Av Madeleine - 2 juni 2013 13:41

Igårkväll firade vi som sagt Toves födelsedag en vecka för tidigt,och jäklar vilken kväll! Sommarklänningar, drinkar, vin, lekar, longboard, dans och glada människor. 


Jag är så glad för att allt jag får uppleva här med alla de jag älskar. Jag trivs. 


Bildbomb!

                 

Av Madeleine - 1 juni 2013 16:08

Idag har vi legat ute och stekt i solen från klockan 11 till klockan 15. Hur skönt som helst, känns som vi har eget "Kvibergs Resort" här, då vi har utomlandskänsla idag.


Och det är väl inte bara vädret som har gjort att vi har haft utomhuskänsla idag. För i förmiddags bokade vi resa! Nästa söndag åker vi alltså till Rhodos. Gud vad skönt det ska bli med semester med favvisen. Vi kommer dessutom fira 4årsdagen där, hur passande var inte det?


 

Och nu regnar och åskar det ute... Vädret är allt bra skumt ibland.

Ovido - Quiz & Flashcards