Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg den 28 maj 2013

Av Madeleine - 28 maj 2013 18:16

Dagen började med regn och rusk och slutade med strålande sol och tryckande värme. När jag kom hem från skolan vid 3 tog jag och Tove och gick en svettig promenad runt fotbollsplanerna.


I helgen blir det dessutom firande av Tove som fyller 21 i mitten av juni. Underbar ide att fira sig lite i förväg för att alla ska träffas en sista gång innan sommaren kommer och alla drar iväg på sitt håll. Present är inhandlad och outfiten är nästan planerad (eller vem försöker jag lura, jag har typ 4 olika outfit jag väljer mellan, får bero lite på väder). En flaska vin är även inhandlad till helgens fest, tog en ny spännande flaska - hoppas det var ett bra val! 


 

Tove, Sofie och jag på sommarfesten förra året

Av Madeleine - 28 maj 2013 18:11

Jag har känt mig lite småyr det senaste och yrsel är ju ett symtom inte en sjukdom i sig och beror därför på något. Första steget får bli att börja äta en berocca om dagen för att få i i mig vitaminer och mineraler m.m

 

Jag har haft problem med sköldkörtel innan och ska därför säkerhetskolla att det inte är den som spökar igen, genom att gå och ta blodprov när jag kommer hem till Skåne. Bättre att vara på säkra sidan.


Annars är det bara att hoppas att det går över och sluta noja mig.

Ovido - Quiz & Flashcards