Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under mars 2013

Av Madeleine - 27 mars 2013 18:53

   


Finmiddag med ett glas vin till. Vardagslyx eller vad. 

Av Madeleine - 26 mars 2013 20:13

På torsdag klockan 12 går jag på påskledighet! mycket fint.


Slipper köra hem själv då två skåningar i klassen också ville hemåt och fina Tove ska med till hässleholm för att sedan pka vidare med Växjö. Kan bli mycket tjejsnack de tre timmarna vi har i bilen hem haha. 


Fredag ska jag, mamma och pappa till Emporia och shoppa. Som jag längtat! Lördag ska jag ut med mina fina flickor, söndag och måndag blir det nog bara till att ta det lugnt innan vi kör uppåt mot Göteborg igen på måndag eftermiddag.


Imorgonkväll ska Rasmus och jag ska ha lite dejtkväll. God mat, vin och en bra film. Man behöver lite vardagslyx ibland, speciellt när det har varit så mycket annat runtomkring just nu.


   

Av Madeleine - 26 mars 2013 20:03

Dagarna bara rullar på. Nu är klockan är 8 och jag har precis lagt en timme på ett skolarbete som ska göras i samband med praktiken. 


Rasmus är på möte med föreningen och jag har däckat i soffan. Te och vaniljhjärtemys när han kommer hem. De blev goda förresten, jag bakade i söndags! 


 

Av Madeleine - 24 mars 2013 19:15

Nu är jag helt slut. 


Dagen har bestått av lite städning av lägenheten, trip till Coop för att senare pynta lägenheten, bakat vaniljhjärtan har jag också gjort, tränat lite här hemma i lägenheten, lagat kvällsmat och duschat. Nu ska jag inte resa mig från soffan mer ikväll än att transportera mig in till sängen. 


Ikväll/inatt kommer Rasmus hem! Ska bli helt underbart att få krama på min pojke igen, men det har faktiskt varit helt okej att vara själv nu i några dagar. 


Och tack alla underbara vänner för en kanonfin lördag! Ni är bäst


 

Av Madeleine - 24 mars 2013 14:50

      I


Åkte till Coop och köpte två påskliljor och fjädrar (rosa, gula och oranga) och gjorde sedan lägenheten lite påsk- och vårfin. Att solen lyser så fint idag, passar ju hur bra som helst till en städad och nypyntad lägenhet. 



Av Madeleine - 24 mars 2013 14:19

You know I'd fall apart without you
I don't know how you do what you do
Cause everything that don't make sense about me
Makes sense when I'm with you
As good as you make me feel
I wanna make you feel better
Better than your fairy tales
Better than your best dreams
You're more than everything I need
You're all I ever wanted
All I ever wanted

Av Madeleine - 24 mars 2013 10:26











 

Sofie, jag, Jenny, Annika

   

 Annika, Amanda, Anna, Sofie och Tove

  

Dans, dans och lite dans till ute på Gretas

 

Vilken kväll det blev igår! Först hade vi en mysig förfest där vi både firade earth hour, spelade frågespel och drack vin. Sedan åkte vi in till stan och dansade några timmar på gretas. 

Av Madeleine - 23 mars 2013 18:57

  

Kör ett äkta blogginlägg med kvällens outfit

 

Ovido - Quiz & Flashcards