Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under mars 2013

Av Madeleine - 9 mars 2013 13:30

Då var det final i melodifestivalen ikväll! Vem tror ni vinner?


Jag har ingen direkt favorit, men kan tänka mig att Yohio eller Robin kommer att ta hem detta. Roligast hade jag tyckt det var om Bananen vann. Tänk bara: ja nu vann ju Sverige äntligen 2012 och när de ska få hålla i hela evenemanget så skickar de en vuxen man i blöja. Det är humor för mig det. Själv längtar jag till den riktiga finalen i Eurovision, jag älskar det! Ska nog anordna något det kvällen, en Eurovision-fest låter ju hur bra som helst.

 


 

Av Madeleine - 9 mars 2013 11:57

Jag, Fhilip, Albin och Johanna inledde denna fina lördag med en promenad i skogen. Blev en liten upptäcksfärd, skönt att komma ut i naturen. 


Har storstädat lägenheten nu dessutom, effektiv förmiddag. Bara bädda rent i sovrummet och tvätta som står kvar på dagens schema. Blev ingen middag ikväll med tjejerna, så får bli mello-mys i soffan istället, helt okej det också!


 

Av Madeleine - 9 mars 2013 11:53

Igår när jag kom hem till Göteborg vid 5 efter en veckas avklarad praktik, åkte jag mot Chalmers och mötte upp Rasmus och resten av gänget och så gick vi åt pizza. Sedan blev det bio på kvällen, vi såg den nya Hans och greta! Väldigt blodig och underhållande, en klassisk b-film men helt klart värd pengarna! Alla var så trötta efter veckan som gått så vi skrattade gott åt alla dåliga skämt. 


   

Mina fina pojkar!

Av Madeleine - 6 mars 2013 19:04

Då vart det (typ) klart, även denna sommar kommer att spenderas på Skånehuset städandes! Härligt att vara så omtyckt och att de vill jag ska komma tillbaka år efter år. Har inte fått papper på det än, men min chef lovade att jag kunde räkna med det. Detta blir sista sommaren, dels för att nästa sommar är jag ju färdig sjukgymnast och jobbbar förhoppnignsvis som det, dels ska de flytta nästan alla verksamhet från Skånehuset till rådhuset i stan så det kommer inte finnas något jobb på skånehuset nästa sommar.


Så ska njuta av mitt fina sommarjobb en sista sommar. Saknar bästa jobbarkompisen Lisbeth som jobbar där, kul att snacka lite skit även i sommar ;)


Så lär bli 8 veckors jobb i sommar, gott med pengar.



  

Av Madeleine - 5 mars 2013 19:46

Efter att det har varit en del lugna helger och inte hänt så mycket är det nu fullt upp helgerna framför. Jag gilllar't.


Nu till helgen ska Rasmus tentaplugga och jag ska ut och dansa med mina fina flickor.


Nästa helg är jag ledig på fredagen, så på tordagskvällen kör vi hemåt för en helg hemma. Vi ska blandannat besöka Emporia i Malmö, äntligen!


Helgen efter det ska Rasmus och hans vänner upp till Åre och åka skidor hela helgen. Om jag är avundsjuk? japp, riktigt trist att inte kunna följa med, men jag får prioritera praktiken vilket ju är lika roligt det! :)


Helgen efter det är det påsk och den långhelgen ska jag spendera i skåne. Rasmus ska stanna i Göteborg och pugga till omtenta.


Och sen är vi inne i April haha.


 

Har ju glömt visa det nya vinet jag köpte i helgen, så söt flaska haha. Riktigt gott var det också!

Av Madeleine - 4 mars 2013 18:50

Jag har hamnat på en mycket bra praktikplats!


En riktigt rolig dag med massvis med patientmöten och en handledare som är så duktig så jag vet inte vad. Jag försöker vara som en tvättsvamp och suga åt mig så mycket som jag bara kan. Tror detta kommer bli 6 fiiina veckor.


 

Av Madeleine - 3 mars 2013 16:46

Efter att ha pratat om detta länge tog vi idag äntligen bilen ut till en av ön Hönö här i skärgården. Färja till och från ön, vilket var mysigt och påminde om sommarutflykterna man har gjort om somrarna till Ivö hemma i fina skåne. På Hönö gick vi en runda, fikade och gick runt på klipporna och lapade sol. Så underbar dag med underbara killar. 

 

Bjuder på en liten bildbomb

 

               

 

Av Madeleine - 3 mars 2013 09:00

Väldigt längesedan vi hade en spelkväll och det var hur kul som helst. Först lite melodifestivalen (min favorit Martin Rolinski gick tyvärr inte vidare) och sedan evighetsspelet Monopol. Det kom att handla om vem av Fhilip och Albin som skulle vinna och efter x antal timmar vann Albin. 


Idag är vi upp tidigt för om ca en timme ska vi på utflykt med bilen! Tar med stora kameran och tänkte ta massa fina bilder idag. Hörs senare idag! KRAM


   

Ovido - Quiz & Flashcards