Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under mars 2013

Av Madeleine - 15 mars 2013 18:05

Resultatet av dagens besök hos världens bästa Louise!

Av Madeleine - 12 mars 2013 20:11

Känns som om det är mycket sjukdom just nu. Rasmus har äntligen blivit frisk och jag har nog lyckats med att inte bli smittad. Så skönt, får inte missa dagar på praktiken. 


Dock så har kära familjen hemma i hammarslund lyckats att få magsjuka. Känns ju kul att komma hem där på torsdag kväll, eller inte. Får bli att fly hem till extrafamiljen i Ugerup om det skulle behövas, de är bäst. Hej jag är hemlös liksom haha. 


Så helgen är just nu lite öppen och fri. Ska iallfall fixa håret hos bästa Louise på fredag. Nu ska det bli blont och somrigt! Ska bli så roligt att träffa Louise, blir sällan nuförtiden men varje gång vi ses känns det som om det var igår! Louise och jag har varit vänner sedan högstadiet och hon betyder väldigt mycket för mig. Skulle försöka hitta en bild på Louise och mig men det var lättare sagt än gjort. Undrar om alla de gamla bilderna ligger på min gamla dator, får nog försöka få liv i den och föra över de bilderna. Bjuder på en glad bild från några helgen sen istället!



Av Madeleine - 12 mars 2013 19:28

Råkade slå igång låtlistan "digster DANCEFLOOR" på spotify och jäklar vad sugen jag blev på att ut och dansa. Alldeles för längesen sist. Om inget annat händer innan, så blir det iallafall en ordentlig bånkenutgång till Påsk!


Tove, vi får skaka lite rumpa snart igen! ;)



Av Madeleine - 11 mars 2013 19:01

Skön start på veckan med en bra dag på praktiken! Imorgon är det halvdag då jag på eftermiddag ska till Allingsås och träffa andra i klassen som är på praktik i samma område. Spännande och höra hur alla har det. På onsdag ska jag få vara med och se massa kortisoninjektioner på vårdcentralen i vårgårda, ska bli kul (även om jag är spruträdd haha, men så länge det inte sprutor till mig så är jag nöjd). 


Fyy vad kallt det har bliviti nu igen när vintern har kommit tillbaka! Var ju upp till 15 minus inåt landet imorse. Inte okej! Jag vill ha vår, sol och värme. Tänk er långklänning, converse och ett par solglajor! Imorse fick det bli vintermössan.... Nej vår, nu är det dags att komma på riktigt! Jag och Rasmus ska försöka få till en weekend i Stockholm i vår, han har ju aldrig (!) varit där. 


Trevlig måndagskväll alla fina!


 

Av Madeleine - 11 mars 2013 18:37

Igår vart en riktig filmdag! kändes alldeles lagom för en söndag med en sjuk sambo. Åkte aldrig och fikade med tjejerna eftersom jag ville undvika att riskera smitta någon. Alla filmerna var faktiskt riktigt bra! Väl värda att se.   


         



VAS

Av Madeleine - 10 mars 2013 11:06

Idag vassar jag (vård av sjuk sambo). Skämt åsido, Rasmus har åkt på någon form av influensa och ligger nerbäddad med hög feber. Inte alls bra tajming med tanke på att de har tentor nästa vecka, men vad ska man göra? Jag ska skämma bort han så mycket jag bara kan idag.


Gick upp innan Rasmus vaknade och åkte en snabbis och solade, så skönt. Vid 5 ska jag fika med Elin och Alice, ska bli mys att träffas och tjöta lite.


  












































Min fina Rasmus

Av Madeleine - 10 mars 2013 11:02

Vilken final! Så glad för att Robin vann, han blev ju så glad pojken. Jag unnade mig en mello-drink och gott sällskap hade vi också. Fina vänner. Jag bakade smarriga blåbär-citronmuffins som vi kalasade på. Efter finalen började vi kolla på en film men vi blev trötta efter typ en halvtimme så vi gick och la oss vid halv 12 något.


   

Av Madeleine - 9 mars 2013 16:25

Var nyss och handlade på Willys och då tyckte vi att vi kunde kosta på oss två nya teer! Himlagott och grönt citrus. Kom hem, slängde i två maskiner tvätt och nu är det te-mys hela gänget. Rasmus och hans kompisar sitter vid köksbordet och kämpar med sina tentor. Rasmus har dessutom lyckas bli sjuk igen (!!), hur är det möjligt? var ju typ bara två veckor sedan. Feber och allt, men han kämpar på ändå.


 

Supersmidig tekanna som jag har fått av mamma, bra att ha när man är många.

 

Dricker ur finaste koppen, har två likada koppar. Vill gärna ha mer ur den serien!

Ovido - Quiz & Flashcards