Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under mars 2013

Av Madeleine - 23 mars 2013 17:52

 


Hemmagjord pizza och ett glas vitt. Lördagslyx. Vinet var väldigt gott. Ska snart börja rota i garderoben och se om jag hittar något att ha på mig ikväll. Samma problem varje gång. Men något hittar jag alltid tillslut. 


Trevlig lördagskväll alla fina!   

Av Madeleine - 23 mars 2013 13:34

En riktigt bra lördagsförmiddag! 


Först en långfrukost på Gothia, så gott att lyxa till det för en gångs skull. Glömde dock ta någon bild på mina fina flickor. Sedan åkte jag in till stan och gick en liten runda i ett solig och fint Göteborg. Lyx att kunna gå runt och titta på exakt vad man vill i sin egen takt. Är väldigt nöjd dessutom med dagens inköp.


Vanilj-hjärteformar. Har fått dille på att baka vaniljhjärtan och har nu äntligen fått tag i formar. Får se om det blir några bakade i helgen!

 

     

 Har gått och suktat efter dessa skor i en vecka nu, såg dem hemma på Åhlens när jag var i Skåne förra helgen. Fick hem en rabattcheck på 20% så nu är de äntligen mina! Ska invigas ikväll. 

 

  

Och så en flaska vin till ikväll. Köper oftast inte samma flaska vin två gånger i rad utan brukar gå runt lite på systemet och välja någon lite slumpmässigt. Idag blev det denna!

Av Madeleine - 22 mars 2013 20:05

Precis bänkat mig framför tvn och finalen i Gladiatorerna! Kvällens mums blir en liten godispåse från förra helgen. Lugnt och skönt, precis som en fredag ska vara. Kom hem vid halv 6 och sedan dess har jag lagat mat, kollat lite serier och duschat.


Ska bli väldigt skönt med helg och lite ledighet. Imorgon blir det hotellfrukost med fina Elin och Ida, lyyyx! Längtar redan haha. Sedan ska jag gå en liten runda på stan och fixa lite saker. På kvällen blir det lite festligheter.


Rasmus och de har det toppen i Sälen kan jag hälsa! Bra väder med sol och kyla, väldigt lite folk och de tar massor med kort/filmar så lovar lägga ut lite bilder sedan när de har kommit hem. 



Nästa helg blir det skåne och träffa bästa skåningarna <3 

Av Madeleine - 21 mars 2013 20:08

Det är tyst i lägenheten. Alldels för tyst.


Rasmus och kompisarna åkte i natt till Sälen, de har kommit fram och njuter av härliga dagar i backen. Det är de värda efter allt plugg!


Jag är ett sällskapsdjur utan dess like. Jag vet att det är bra för mig att öva på vara själv, men det gör det ju inte direkt lättare nu haha. Menmen jag har pratat med mamma i telefon, peppat med Tove inför helgens bravader och smsat med min pojke. Ska strax krypa ner i sängen och titta igenom lite serier jag ligger efter med. Men ska nog hoppa det nya avsnittet av Criminal minds, kan ju vara bra att få sova lite inatt iaf. Man blir alldeles för bortskämd med en varm och kramgo pojke i lägenheten när man är sambos.  


  

15/6-09- vårt datum. Snart fyra år sedan det blev vi.

Av Madeleine - 21 mars 2013 20:03

Missade (!) Sveriges mästerkock igår så kollade på det nyss på tv4play. Jäklar de börjar bli riktigt duktiga denna säsongens hemmakockar. Jag själv bakade en drömrulltårta till morgondagens praktik då huvudhandledaren kommer och hälsar på. Så jag har fått dagen att gå sedan jag kom hem.


Blev nästan lite ledsen när Julien åkte ur mästerkocken. Han var så genuint glad och härlig och man blev riktigt varm i kroppen när man såg honom laga mat. Även om han aldrig hade gjort hälften av alla saker innan så lyckades han leverera nästan varje gång. Och så åkte han ut på en champinjon.


 

Av Madeleine - 19 mars 2013 16:39

Sitter just nu på en ersättningsbuss till göteborg från vårgårda. Kul...

Har iaf haft en jättebra dag på praktiken. Haft fullt upp med patienter hela dagen och dagen har gått riktigt snabbt. Hem och äta med sambon min när jag väl kommer hem till göteborg och sen ikväll får vi se vad som hinns med.

Bjuder på en glad bild från några helger sedan då vi åkte ut till Höno.

Av Madeleine - 18 mars 2013 20:13

Efter förra veckans totala fall ner i onyttigheterna och soffliggande, så inledde vi nyss veckan med ett kvällspass på gymmet. Jag har även lyckats äta mig till en fin magkatarr och denna veckan är det därför nolltolerans mot onyttigheter, för mycket mat och kaffe. 


 

Av Madeleine - 18 mars 2013 20:09

         


Lite blandade bilder från en underbar helg hemma. Träffat Nina, mys med finaste bäbisen Alicia, och spenderat hela helgen hemma i Ugerup hos Rasmus pappa och Martina, och myst massor med hunden Freddy och katten Ruben. Innan vi åkte upp till Göteborg tvättade vi bilen och bytte torkarblad. Som ny blev bilen ;)

Ovido - Quiz & Flashcards