Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under maj 2013

Av Madeleine - 23 maj 2013 19:47

Öppnade fönstret och såg Tove och Amanda utanför. De ropade "ska du med på promenad" och det lät ju helt underbart i kvällssolen. Vi tog en promenad till de nybyggda fina lägenhetern i Kviberg och drömde lite. När vi kom tillbaka var vår huskatt ute och Tove fick mysa lite med katten :)


 



Av Madeleine - 23 maj 2013 12:35

Lyckan när man upptäcker att säsongsavslutningen av criminal ligger ute OCH är ett dubbelavsnitt. 


Klockan är halv 1 och jag har diskat. tränat, duschat, handlat och lagat lunch. Nu ska jag välförtjänt njuta av min omelett och titta på criminal minds samtidigt. 


 

Av Madeleine - 23 maj 2013 09:19


Igår kväll gick jag, Rasmus, Johanna, Albin, Mattias och Fhilip ut på en liten kvällspromenad. Eller ja, jag och Johanna gick och pojkarna åkte Longboard. Och till slut gjorde jag och Johanna det med, fast på rumpan haha.

Bjuder på detta fina filmklipp, tyvärr får jag inte det till att vändas rätt så ni får luta huvudet lite ;) 

Av Madeleine - 22 maj 2013 19:29

     


Vad glad jag blev häromdagen när det dök upp ett vykort från Malin (http://malinhelena.blogg.se/)och New York! Det är så coolt att Malin numera bor i New York och lever livet. Tusen tack för vykortet, Malin! Jag saknar dig!     

Av Madeleine - 22 maj 2013 19:18

En lång dag i skolan med att skriva projektplan. Nu har vi bestämt definitivt vad vi ska göra hösten c-uppsats om och projektplanen börjar bli färdig så smått. Jag och Alice har skrivit, skrattat och kämpat oss igenom dagen. Vid halv 4 hade vi möte med en av våra duktiga lärare och fick bra hjälp. Det vi har kvar att skriva ska vi göra hemma själva och kommunicera vid datorn. Så nu är jag "ledig" fram till måndag. Skönt. 


Efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp Rasmus, Fhilip och Albin. Vi gick en runda på stan och sedan unnade vi oss mat på McDonalds, helt okej såhär mitt i veckan. Nu sitter pojkarna och pluggar vid köksbordet och jag latar mig i soffan.

 

Av Madeleine - 22 maj 2013 19:15

 

Idag på stan var det 20% på alla torrschampon på Kicks, efter rekommendation av Isabella slog jag till på detta. Ska lukta cocos, godaste sommardoften ju!

  


Fick en rabatcheck av mamma på 75 kronor på nelly och slog då till på denna fina klänning från Nelly

Av Madeleine - 20 maj 2013 15:58

Igår gjorde vi någon vi inte har gjort sedan vi flyttade in här (2.5 år), vi frostade av och organiserade i frysen! Blev mycket bra, målet är att tömma frysen innan sommaren!


   

Av Madeleine - 20 maj 2013 13:57

Jag följer en blogg, där hon som skriver varje måndag skriver ner ett antal saker hon är tacksam för. Bra idé tycker jag. Här kommer mina "Vad jag är tacksam för"-list.


1. Jag har haft en underbar helg med fina vänner i Kviberg. Här vill jag bo så länge vi bor i Göteborg.

2. Sverige vann vmguld i ishockey igår!

3. Det var varit strålande sol tre dagar i rad och jag har fått fin färg om kinderna.

4. Snart är det sommar och vi åker hem till Skåne.

5. Rasmus och jag firar 4 helt fantastiska år tillsammans nästa månad.


 

Ovido - Quiz & Flashcards