Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under maj 2013

Av Madeleine - 10 maj 2013 19:40

Det blir en sommar i Skåne igen. Vi längtar. Jag ska som sagt städa och Rasmus ska tjäna fina pengar på Nymölla. Och bo ska vi göra hemma hos världens bästa mamma och pappa. Vi har ju vår del av huset längst ut haha.


Annars är det är mycket på hjärnan just nu. Tankar om framtiden och allt därtill. Jag orkar inte riktigt med det just nu. Tur att det finns så mycket annat positivt att fokusera på. Som fina vänner och en pojkvän som gör mig glad varje dag.


Av Madeleine - 10 maj 2013 19:26

Idag har jag pluggat, tränat, umgåtts med Rasmus och hans kompisar som har varit här och pluggat, kollat massa serier, bakat bullar och lagat storkok med korv stroganoff.


 


Ny har vi precis ätit och Rasmus har gått till Fhilip för att marinera massa kött till Kvibergs vårfest imorgon. Vädret ser att bli fint imorgon så förhoppningsvis kan vi ha en riktigt utomhusfest!

Av Madeleine - 9 maj 2013 22:17

Jag har nästan hämtat mig från dagens förlust. Eller nej jag ska inte ljuga, det har jag inte. Men ändå, vilka fantastiska matcher vi har fått sett idag. Först såg vi Sävehof vinna över Lugi och sedan förlorade Kristianstad snörpligt mot Drott. Jag fick krama min far på hans födelsedag och Rasmus tyckte det var riktigt häftigt att se ett så stort idrottsevenemang. 


 

Oranget hav


 

Första halvlekens siffror var betydligt roligare än slutsignalens..



  

Silver- och guldhjältarna på samma bild

Av Madeleine - 9 maj 2013 14:29

Vilken stämning!

Av Madeleine - 9 maj 2013 13:41

Nu är vi på väg in för att först möta upp pappa, sen kolla damfinalen och sen är det äntligen matchstart för ifk!

Av Madeleine - 8 maj 2013 20:06

Har varit sugen sedan jag fick reda på att pappa skulle åka upp och kolla på handbollsfinalen. Imorgon är det dags och för fem minuter sedan köpte jag biljetter till mig och Rasmus haha. Ska bli så kul! Hur ofta händer det att man bor en kvart från där handbollsfinalen ska spelas och hemmalaget från kristianstad spelar i finalen?! Dessutom fyller pappa år imorgon så ska bli kul att kunna ge han en grattiskram dagen till ära.


 

Av Madeleine - 7 maj 2013 17:32

      


En underbar dag i solen. Eller ja mestadelen av dagen har spenderats inomhus i skolan, men varje rast och lunch har vi suttit ute och njutit i solen. Alice visar hur man ska sola för bäst effekt haha. Efter skolans slut vid halv 3 skyndade jag mig hem och gjorde pojkarna sällskap på balkongen.


Nu ska jag laga mat och ta det lugnt. Göra så lite som möjligt idag är planen.

Av Madeleine - 6 maj 2013 20:42

Skola 8.30 - 15.30 och efter det gick jag och bästa Tove ner till gymmet en sväng. Sen kom jag upp till lägenheten och då stod maten på bordet (kyckling-currygryta med ris) och efter diskning och en dusch har jag äntligen landat i soffan. 


  Min kärlek och jag


Lånade Fhilips minneskort till hans fina kamera och hittade lite fina bilder. Alltid roligt med fler bilder i arkivet. 

Ovido - Quiz & Flashcards