Madeleinerebeckaolsson

Alla inlägg under maj 2013

Av Madeleine - 19 maj 2013 10:49

Jag, Tove och Louise hängde i slottskogen igår från 13-19 haha. Vilken heldag. Vi hade picknick, fotade och hejade fram våra nära och kära. Vi satt cirka 500 meter från målet, så man kunde med gott samvete heja fram alla och skrika "kämpa, snart är ni i mål!". 


Det var väldigt upp och ner väder igår. Riktigt varmt, blandat med regndroppar stora som hagel och åska mellanåt. Och hur gick det då för pojkarna? Fhilip tog sig strongt runt på 2.10, riktigt bra jobbat! För fina stackars Rasmus gick det inte lika bra. Knät ville inte alls som han och trots att han egentligen nog borde brutit efter första milen, kämpade han sig i mål med att blanda lite jogg med gång/stretch, sluttiden blev 2.30 Efter målgång kunde han inte gå överhuvudtaget. Jag har nog aldrig varit så stolt i hela mitt liv som när han äntligen kom gående där vi stod och väntade. Han fick en lyckatill-puss och sedan tog han sig vidare in i mål. 


  Syskonen Jungmalm tog runt på fina tider!

  Vinnaren!    Jonatan var gladare än gladast när han sprang förbi oss, han ska förreste springa Stockholm marathon om några helger, heja heja!       

Äntligen! 

Och bästa Louise blåste såpbubblor som vanligt haha

Av Madeleine - 18 maj 2013 09:55

Vet ni vad?

Idag springer två av mina favoritpersoner i världen Göteborgsvarvet. Det kommer vara extremt varmt (över 25 grader) och båda pojkarna har varit skadedrabbade.


Jag tycker att vi alla ska hålla alla våra tummar och tår att de tar sig runt. Jag kommer stå och heja som en galning iaf.


 

Världens finaste pojkvän

Av Madeleine - 18 maj 2013 08:56

Kvällar som igår då vill man inte bo någon annanstans än i Kviberg. 


Vi var många som kände att grillat skulle stå på menyn och grillen gick varm i cirka tre timmar non stop. Vi åt flintastek med potatissallad, mums. Det spelades volleyboll och jag och Tove blev lite smålulliga på vin. När mörkret kom vid 10 gick vi hemåt och jag somnade varm och lycklig.


           

Av Madeleine - 17 maj 2013 10:57

 


Jag är kär i långhelger.


Nu har jag kollat på säsongsfinalen av Greys anatomy (fyyy vad bra det var!) och städat lägenheten lite. Nu ska jag snart ge mig ut i solen med en bok. Längtar till sommaren och mor och fars bibliotek där hemma där man kan välja och vraka bland deras böcker. Fina mamma och pappa, vi längtar efter er! Och pappa, tack för fräknarna jag har fått av dig, bästa sommarkänslan!

Av Madeleine - 16 maj 2013 16:23

Klockan halv 9 var jag och min grupp på plats i skolan och två timmar senare var vi klara med vår uppgift. Drog mig hemåt och åt lunch. Sedan gick jag ut och satte mig i solen och en stund senare var nästan hela tjejgänget i Kviberg samlat och njöt av solen. Blev några riktigt fina timmar i solen, med massa snack och skratt.


 

Lånade bild från fina Tove (som tog bilden)


Ikväll blir det grillning, Rasmus och jag ska dock inte grilla, men ska gå dit och umgås lite. Ett glas vin planeras att slinkas ner också. Man är ju trots allt ledig imorgon och då får man njuta av livet lite extra!


Dagens tråkiga nyhet. Pappa är riktigt dålig i sin rygg och mina föräldrar kommer därför inte att komma upp på besök imorgon. Väldigt tråkigt men hälsan måste alltid prioriteras! Vi ses ju snart till sommaren! (och mamma, nu blev jag väldigt nyfiken på namnsdagspresenten haha, längtar!)

Av Madeleine - 16 maj 2013 08:10

Finns det något bättre än att åka genom göteborg klockan 8 på morgonen och se massor av folk i sommarklänningar och kortärmat?!

Det är sommar snart!!!

Av Madeleine - 15 maj 2013 19:49

Min fina dator håller på att dö. Den kämpar och kämpar men kommer nog snart att lägga av helt. Jag har varken lust eller pengar just nu att köpa en dator för. Hade eventuellt tänkt köpa en dator till i höst när vi ska skriva vår C-uppsats men får nog bli lite tidigare än så. Jaja en dator måste man ju ha.


Får be Rasmus leta upp en bra dator till mig. Om någon annan har något förslag får ni gärna hojta till!


 

Av Madeleine - 15 maj 2013 19:37

Idag har jag haft en bra dag. Effektiv dag i skolan med min effektiva grupp. Vi kvalitetsgranskar kvalitativa studier, det ni! Vi är förhoppningsvisa klara med det arbetet imorgon vilket innebär att vi är lediga på fredag! Vilket passar bra för på fredag kommer (förhoppningvis) mina underbara föräldrar upp på besök för helgen! Anledning är att våra pojkar ska springa Göteborgsvarvet på lördag. Det är dock ett skadedrabbat gäng som ska springa. Pappa har ont i ryggen, Rasmus har drabbats av ett löparknä och Fhilip har fått benhinneinflammation. Inte direkt optimalt. Vi får hoppas alla kan komma till start och ta sig i mål! 


Resten av dagen idag har jag bakat makrons (jag är beroende, jag vet), lagat mat och duschat. Rasmus är på möte med förtroenderådet, ikväll kommer nog Rasmus kompisar hit och de ska tekniknörda sig lite.


Världens bästa Chalmerister.

Ovido - Quiz & Flashcards